PDA

View Full Version : Trouble Viewing MWOBS Premium Content?



Snow Miser
08-22-2011, 06:56 PM
Has anyone had trouble viewing the premium content after logging in? For myself, I am able to log in, but then after trying to view, say the latest obscast, it tells me to log in or join. I am a member and already logged in. Just wondering if anyone else is having the same issue. Thanks!

mrohssler
08-22-2011, 08:33 PM
Clear your cookies and temporary internet files

Snow Miser
08-22-2011, 08:43 PM
That didn't work. I couldn't view the Obscast last month either. I may have to have my account looked at.

BAXTERCA2
08-23-2011, 06:10 AM
I'm having the same problem....

Snow Miser
08-23-2011, 06:49 AM
I'm having the same problem....

Thanks Karen. I'm going to send an email today to see if they can take a look at it.

whitemtnvisitor
08-23-2011, 07:20 AM
After seeing this post, I thought I would check it out. I'm having the same issues. I can sign in, but cannot view any premium content. This must be fairly widespread.

hobbes
08-23-2011, 03:15 PM
Are you still experiencing an issue? I haven't had a problem since first trying a couple of hours ago.

Snow Miser
08-23-2011, 03:21 PM
Yes, still cannot view the Obscast. I get the message below. And when I click on one the the current video links, I am redirected back to the main Premium Content page.

The Mount Washington ObsCast is only available to current members of the Mount Washington Observatory. If you are not yet a member, visit our membership center to join.

Non-members are welcome to browse the ObsCast archive. However, only these six sample videos are available for viewing by non-members.

If you are a member and unable to play all videos, please sign into your MWO Web Account, then revisit this page.

hobbes
08-23-2011, 03:39 PM
Hummm... Just viewed current ObsCasts without an issue. Can you click on the My Web Account link atop the main MWOBS page, then on the Sign Out button. Next, proceed to sign back in right on the same page which should now have a sign in box.

Note that if you enter the wrong username or password and see a page with purple boxes, click on the My Web Account link atop the page once again, and sign in only on the My Web Account page. If you use the purple box page to sign in, you will not have premium content privileges.

Snow Miser
08-23-2011, 03:46 PM
Robert, followed your instructions, and still cannot view any premium content. Also tried viewing the WindSwept issues, and still the same result.

hobbes
08-23-2011, 04:15 PM
This is being kicked over to membership. There appears to be something awry going on with the membership system.

Snow Miser
08-23-2011, 04:16 PM
Thank you!

Snow Miser
08-24-2011, 07:50 AM
All the premium content appears to be working again. I cannot view anything that requires Flash here at work, but will check at home this evening. Thank you Robert!

mrohssler
08-24-2011, 05:36 PM
You had them fix it, Now I can not view premium content or read the windswept online. thanks Bob

Snow Miser
08-24-2011, 06:09 PM
You had them fix it, Now I can not view premium content or read the windswept online. thanks Bob

I didn't mean for that to happen.:eek: If you contact Abby, she knows what to do to fix it on the membership side.

mrohssler
08-24-2011, 06:10 PM
I know I am just busting on you. I will give her a call tommorrow

Snow Miser
08-24-2011, 06:11 PM
:cool: Good luck! :)

BAXTERCA2
08-24-2011, 09:20 PM
Works fine for me now....Thanks for bringing this up Bob, I haven't been in the premium content in a few months...