Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 63

Thread: New logo...

Hybrid View

  1. #1
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    CT
    Posts
    450
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default New logo...

    Something new to get used to I see? I think I liked the old, windswept summit logo better. It's on the Annual Report too.

    Speaking of the AR, I found the "Did you know?" box on the inside cover quite interesting. In 75 years 23,000,000, miles of air has passed the summit! WOW!
    ~Rich

  2. #2
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Maine
    Posts
    6,247
    Thanks
    112
    Thanked 398 Times in 250 Posts

    Default

    Yes, it looks like the banners and logos are changing as we type. I am the first to like change. However, one normally stays away from using red on web pages. Red seems to be the first color that color blind people can not see.
    Brad (a 6288 club member)
    http://bradstreet.zenfolio.com Personal Photo sales site
    http://public.fotki.com/bradbradstreet Personal photo web site
    http://public.fotki.com/MWO/saved/2012/ MWO image & video archive site 2006-2012

  3. #3
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    247
    Thanks
    21
    Thanked 28 Times in 16 Posts

    Default

    Make sure to force refresh the web pages so that you get all the new images and stylesheets. Browsers typically prefer to use cached versions (depending on settings) but can be nudged to check for updates.

  4. #4
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    CT
    Posts
    450
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by hobbes
    Make sure to force refresh the web pages so that you get all the new images and stylesheets. Browsers typically prefer to use cached versions (depending on settings) but can be nudged to check for updates.
    Oh, it's red?


    hobbes, you mean just hit the refresh button in the browser? Or something else.
    ~Rich

  5. #5
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    15
    Thanks
    0
    Thanked 0 Times in 0 Posts

    Default Go Back

    Please go back the old. Not a big fan of the red. Just get rid of the red. Change is a good thing but not in this case. If they get rid of the red I will be ok!!!!!

  6. #6
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Connecticut
    Posts
    2,681
    Thanks
    7
    Thanked 34 Times in 30 Posts

    Default

    What's wrong with red?

    I like the new logo. Honestly, the old logo had become rather dated. Just like lime green bathrooms, purple has run its course.

    Edit: Just curious, I wonder if the forum can be re-stylized to match the new Obs colors? That would look nice.
    Bill
    Next up: Vermont City Marathon: May, 2011
    EasternLight

  7. #7
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    247
    Thanks
    21
    Thanked 28 Times in 16 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Rich
    hobbes, you mean just hit the refresh button in the browser? Or something else.
    Hit Refresh. If something still doesn't look right, try holding down the shift, ctrl, or apple key while clicking Refresh.

  8. #8
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cape Cod | Vail
    Posts
    52
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default Just started showing for me

    The new logo and front page just started showing everything today for me. It was all broken up for days.
    I like the old one better, but change is hard sometimes.

    Any bets on 1st snow day or did it already snow ?

  9. #9
    Join Date
    May 2006
    Posts
    542
    Thanks
    0
    Thanked 2 Times in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Magpie
    The new logo and front page just started showing everything today for me. It was all broken up for days.
    I like the old one better, but change is hard sometimes.

    Any bets on 1st snow day or did it already snow ?
    If anybody else is seeing a fractured site, press F5 or Ctrl+R or click the Reload button in your browser. Whichever one you do, do it repeatedly.

  10. #10
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Cape Cod | Vail
    Posts
    52
    Thanks
    0
    Thanked 1 Time in 1 Post

    Default

    Quote Originally Posted by Mike D
    If anybody else is seeing a fractured site, press F5 or Ctrl+R or click the Reload button in your browser. Whichever one you do, do it repeatedly.
    Mike it was probably my CPU. I had lots in my cache. Thanks for the concern

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •