Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Forums upgrade - July 7, 2010

  1. #11
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Thomaston, Connect & cut
    Posts
    290
    Thanks
    16
    Thanked 5 Times in 5 Posts

    Default

    Whoa! Speak about shock at the unexpected amount of change.

    It's nice.
    When you're chewing on life's gristle
    Don't grumble, give a whistle
    And this'll help things turn out for the best. And always look on the bright side of life.

  2. #12
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    CT
    Posts
    450
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    Since the upgrade I can't view the forums on Firefox. Have to use Chrome.
    ~Rich

  3. #13
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lovettsville, VA
    Posts
    731
    Thanks
    17
    Thanked 112 Times in 67 Posts

    Default

    What's happening in FF? I had issues at first where it appeared in text only format. You need to delete the cookies and then it'll load fine.
    Summit Club Member
    Seek the Peak 11
    Seek the Peak 10: Lions Head/Tuckermans Ravine
    Seek the Peak 09: Boot Spur (redux)
    Seek the Peak 08: Huntington Ravine
    Seek the Peak 07: Tuckermans Ravine/Lions Head
    My 48: Washington (07/07, 07/08, 07/09, 09/09, 07/10), Lafayette (08/08, 08/09), Lincoln (08/08, 08/09), Pierce (07/10), Carrigain (09/10), Cannon (10/10), Jackson (11/10), Field (11/10), Tom (01/11)

  4. #14
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Maine
    Posts
    6,247
    Thanks
    112
    Thanked 398 Times in 250 Posts

    Default

    I am on Firefox right now and it is working fine. It could be that I do not save history when using Firefox. Normally I am using Chrome. But, they both seem to work fine.
    Brad (a 6288 club member)
    http://bradstreet.zenfolio.com Personal Photo sales site
    http://public.fotki.com/bradbradstreet Personal photo web site
    http://public.fotki.com/MWO/saved/2012/ MWO image & video archive site 2006-2012

  5. #15
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    CT
    Posts
    450
    Thanks
    0
    Thanked 5 Times in 4 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by BlueDog View Post
    What's happening in FF? I had issues at first where it appeared in text only format. You need to delete the cookies and then it'll load fine.
    Got it, thanks.
    ~Rich

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •