Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 15 of 15

Thread: Forum Troubles

  1. #11
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Maine
    Posts
    6,247
    Thanks
    112
    Thanked 398 Times in 250 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mrohssler View Post
    I have been doing a little playing around here.It seems my new Mcafee has a thing called site advisor. It was blocking the forums with IE8. Add the forums as a trusted site and it works fine. Just a side note. I have the same version of Mcafee with site advisor on my computers with IE7 and it works fine without adding as a trusted site. Computers? Go figure
    Computers are here to help - and make things easier. Why is it that we spend so much time fixing computers or making them work?
    Brad (a 6288 club member)
    http://bradstreet.zenfolio.com Personal Photo sales site
    http://public.fotki.com/bradbradstreet Personal photo web site
    http://public.fotki.com/MWO/saved/2012/ MWO image & video archive site 2006-2012

  2. #12
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Rhode Island
    Posts
    1,994
    Thanks
    60
    Thanked 243 Times in 126 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by Brad View Post
    Computers are here to help - and make things easier. Why is it that we spend so much time fixing computers or making them work?
    Actually that helps keep some of us employed
    Mark

    Keep close to Nature's heart...
    and break clear away, once in awhile,
    and climb a mountain or spend a week in the woods.
    Wash your spirit clean. - John Muir


    Hiking photos: http://picasaweb.google.com/mtruman42
    Hiking Blog: http://theramblingsblog.blogspot.com/
    Seek the 2011 Peak page: Mark Truman's Pledge Page

  3. #13
    Join Date
    Mar 2009
    Location
    Southeastern PA
    Posts
    2,041
    Thanks
    727
    Thanked 322 Times in 243 Posts

    Default

    I can't imagine life without computer problem. What would we do with all the extra time?

  4. #14
    Join Date
    May 2007
    Posts
    125
    Thanks
    0
    Thanked 52 Times in 23 Posts

    Default Trouble again

    Had to delete cookies again to make forum posts show up. Will this be a regular occurance?

  5. #15
    Join Date
    Apr 2006
    Posts
    247
    Thanks
    21
    Thanked 28 Times in 16 Posts

    Default

    Quote Originally Posted by mrohssler View Post
    Had to delete cookies again to make forum posts show up. Will this be a regular occurance?
    Shouldn't be as things appear to be working fine for most folks.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •